Giel Peulen nieuwe Prins van de Kuus oeht Kepèl!

De nieuwe Prins van de Kuus oeht Kepèl is Giel Peulen.
In een bomvol DOK6 werd hij uitgeroepen na een schitterende onthulling in middeleeuwse sferen.

Onthulling
De onthullingscommissie van de Kuus oeht Kepèl heeft ook dit jaar weer veel werk verzet en heeft dit jaar voor het thema “Keuning Kuus en de ridders van de Greune taofel gekozen”.
De onthulling speelde zich af in het kasteel van Keuning Kuus waar vier lokale ridders zich kwamen melden om te zien wie de sterkste en beste was en uiteindelijk de Kuus uit de rots kon trekken. Nadat de blauwe en gele ridders te zwak werden bevonden bleven de groene en oranje ridder nog over voor het ultieme één tegen één gevecht. Zoals verwacht bleek de groene ridder hier een klein voordeel te hebben ten opzichte van de oranje ridder en bleek hij de sterkste van de vier te zijn. Met al zijn kracht waagde hij zich bij de rots en trok de Kuus er in één keer uit. De groene ridder vertrok snel van de bühne en al gauw opende de poort van het kasteel waarna uiteindelijk Prins Giel tevoorschijn kwam als nieuwe heerser van de Kuus oeht Kepèl!

Giel Peulen
Hij zal deze vastelaovend voorop gaan met zijn spreuk:
“Zeij leefde en augst gelök. Laot mich mer gewaere, veurop mét sjteek en vaere!”

Prins Giel I is samen met Karin Winkelmolen. Samen hebben zij drie kinderen: Jules (4), Jet (3) en de pas geboren Lien.
In het dagelijks leven is Giel vertegenwoordig/verkoper groentezaden bij Novisem Vegetable Seeds. Karin is in het dagelijks leven leidster bij Hoera in Panningen op locatie de Groenling.
Giel is graag om en rond het huis te vinden samen met Karin en de kinderen, lekker knommelen of met de kammeröj wat drinken. Daarnaast zijn Karin en Giel beide actief als leider bij Jong Nederland Egchel, houd Giel absoluut niet van voetbal maar wel van de kantine.

Samen gaan ze de komende weken voorop en gaan ze er een schitterende Vasteloavend van maken. Hopelijk tot ziens tijdens de receptie op 21 januari of tijdens de andere activiteiten van de Kuus oeht Kepèl!