Uitgelicht: Vastelaoveszondag

De zondag van de vastelaovend is al jaren de dag voor de jeugd. Het clowntjesbal is de basis geweest voor het vastelaovesgevoel van veel Kepèlse mensen. Het clowntjesbal krijgt dit jaar een update en gaat voortaan door het leven als de KuuskesArena. In de avonduren wordt de Kuuzetempel overgenomen door de jeugd van 11 tot en met 14 jaar voor de eerste editie van de Vastelaovesinstuif.

De jongste jeugd kan weer helemaal los gaan op zondag. Droomband verzorgt de muziek tijdens de middag en op de twee verlaagde podiums kunnen de kinderen gezellig meedoen! Met de stempelkaart, te krijgen voor één consumptiepenning, kunnen de ijverige kindjes aan vier verschillende activiteiten meedoen. Is de stempelkaart vol? Dan ligt er een verrassing klaar.

In samenwerking met MamaCafé Peel en Maas, Jong Nederland Panningen en Stichting KacK houdt de Kuus oeht Kepèl op zondag voor de eerste keer de Vastelaovesinstuif. Van 20.11 tot 23.11 uur kan de iets oudere jeugd genieten van echte vastelaovesmuziek van DJ Tygo, DJ Tren en DJ Jarno. Geen gezeur van ouders, want die zijn deze avond niet welkom! Lekker dansen, springen en zingen met alleen maar leeftijdsgenoten!

FlyerA4 Zondag 02-page-001 440 x 622

FlyerA4 Zondag 02-page-002 440 x 622