Kuuzegilde

Het idee
Met het oprichten van een Kuuzegilde willen we de betrokkenheid en daarmee ook de binding tussen de Kuus oeht Kepèl en de Kepèlse gemeenschap vergroten. In het kort gezegd is het Kuuzegilde er dus voor iedereen die de Kuus oeht Kepèl een warm hart toedraagt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de samenhorigheid tussen de Kuus oeht Kepèl en de Kepèlse vastelaovesvierder zo groot mogelijk is.

Het lidmaatschap
Het lidmaatschap is persoonlijk, geldt voor één jaar en kost 50 euro. Met deze financiële bijdrage kan de Kuus oeht Kepèl voor jong en oud allerlei mooie vastelaovesactiviteiten in Kepèl blijven organiseren.

Wat krijg je er verder voor terug?
Om het lidmaatschap zichtbaar te maken ontvangt ieder lid een speciaal hiervoor ontworpen speldje. Daarnaast ontvangt ieder lid een uitnodiging voor een feestavond onder de noemer ‘Werm drejje’. Deze zal plaatsvinden voor aanvang van het nieuwe vastelaovesseizoen, medio oktober.
Tevens ontvangt elk lid een tegoedbon voor de brunch, bekend onder de naam ‘Beumke legge, hojje zegge’, op vastelaovesdinsdag. Daarmee kun je dus gratis gebruik maken van het heerlijke buffet om zo de vastelaovend op een mooie wijze af te sluiten. En omdat we trots zijn op ons Kuuzegilde krijgt ieder lid een eervolle vermelding op de website van de Kuus oeht Kepèl.

Ook lid worden?
Stuur een e-mail met je contactgegevens naar secretariaat@kuus-oeht-kepel.nl, onder vermelding van ‘Kuuzegilde’. Er wordt dan persoonlijk contact met je opgenomen. Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon iemand van de Raad van 11 aan te spreken. Diegene zal je dan doorverwijzen naar de juiste contactpersoon.