Carnavalsmaandag staat traditioneel in het teken van de optocht door de straten van Kepèl.

Info voor opgave
Nu is het al enkele weken mogelijk om je wagen, groep, duo of jezelf als einzelgänger op te geven door het formulier in te vullen op onze website onder het kopje “opgave optocht”. Vind je dit maar allemaal lastig dan kun je je op 11 februari tussen 11.00u en 12.30u opgeven bij Café Reijnen aan de Kerkstraat, naast de Houbereij in Panningen.

Ophalen startnummer
Het startnummer dient op Vastelaoveszadderdig (18 februari) opgehaald te worden bij Bakkerij Broekmans aan de Maasbreeseweg tussen 11.00u & 12.00u.

Heb je dus een goed idee met je vriendengroep, je oma of opa of met wie dan ook, geef je op via de website of kom naar Café Reijnen op 11 februari!

Optochtbal
Na de optocht is zoals altijd in onze Kuuzetempel DOK6 het alombekende Optochtbal. Als de optocht ten einde is zal onze vakkundige jury de optocht nog eens de revue laten passeren en tijdens de pauze van De Herfshane Band zullen zij de prijswinnaars bekend maken.
De Herfshane Band is een 5-koppige pop-dialectband uit Venlo. Met een aantal eigen nummers en optredens bij L1 en de Boetezitting zijn ze geen onbekende meer in het Limburgs dialectcircuit!