De nieuwe Prins van de Kuus oeht Kepèl uit Panningen heet Johan Rijs.

De nieuwe Prins van de Kuus oeht Kepèl is Johan Rijs.

In een bomvol DOK6 werd hij uitgeroepen na een spectaculaire onthulling in een prachtig aangeklede zaal waar geëxperimenteerd werd in een heus laboratorium. Na de corona periode wil de Kuus oeht Kepèl een Prins die tegen alle gevaren van buitenaf bestand is.

Onthulling
De onthullingscommissie van de Kuus oeht Kepèl heeft ook dit jaar weer veel werk verzet.
Het thema was Experiment Druimprins. De onthulling speelde zich af in een Kepèls laboratorium waar twee professoren met verschillende ingrediënten een prins proberen te creëren, die na de coronapandemie bestand is tegen alle invloeden van buitenaf.
Helaas was het niet direct bij de eerste poging raak, Prins Siem kwam met 3 benen de bühne op. Helaas voldeed hij niet aan de eisen van de Kuus oeht Kepel en moesten de professoren verder experimenteren. Van twee gebroeders tot twee zingende prinsen, zelfs een Prins uit Dörp, het mocht allemaal niet baten. Als laatste redmiddel werden alle ingrediënten gemixt en was het Johan die de bühne op vloog en eindelijk kon laten horen dat hij de nieuwe Prins is van de Kuus oeht Kepel!

Johan Rijs
Hij zal deze vastelaovend voorop gaan met zijn spreuk:
‘Laef en geneet, zoeë make wae same de Vastelaovend compleet!’


Prins Johan I is getrouwd met Cindy. Samen hebben zij drie kinderen: Jur, Zen & Kee.

In het dagelijkse leven is Johan werkzaam bij Van Doren Engineers in Panningen als projectleider Paneelbouw.
Johan is graag op het voetbalveld en in de sporthal te vinden om wedstrijdjes te kijken van PEC’20 en BEVO HC, waar hij ook leider is van BEVO HC HB1.
In zijn vrije tijd trekt hij graag zelf de wandelschoenen aan!