Jeugdprinses Diede (Teeuwen) I
Adjudanten: Tess en Saar

Graag willen wij aan jullie voorstellen:
Prinses Diede (Teeuwen) I
En haar Adjudanten Tess (Draak) en Saar (Hendriks)

Samen gaan zij deze jeugdvastelaovend voorop met de spreuk:
As vriendinne vur ut laeve, gaon wae deze Vastelaovend alles gaeve! 

In een super leuke en spannende onthulling verscheen het nieuwe Jeugdtrio uit een heuse onthullingskist die op het podium bij DOK6 stond. Voor dit moment suprême had de nieuwe Jeugdraad zich er rondom heen opgesteld. Onder het luisterend oor van een bomvolle zaal werd door middel van een gedicht het Jeugdtrio voorgesteld, op dat moment dus nog verscholen in de kist. Bij de insiders gingen er toen al lichtjes branden, daarna werd de spanning opgebouwd en uiteindelijk knalde Diede, Tess en Saar tevoorschijn en werden zij met gejuich uit de zaal ontvangen.

Jeugdprinses Diede is 11 jaar oud en zit op Basisschool de Groenling, waar ze het enorm naar haar zin heeft! Twee maal per week gaat ze paard rijden en heeft ze een hele leuk groep bij Jong Nederland! Als ze na het paardrijden, Jong Nederland, tekenen en knutselen en haar vriendinnen nog tijd over heeft, speelt ze graag met haar 2 kleine neefjes. Adjudanten Tess en Saar zijn beide ook 11 jaar en zitten op Basisschool de Groenling. Deze beide dames spelen de sterren van de hemel bij voetbalclub PEC’20. Vanaf groep 1 zijn deze drie dames al besties en hebben ze enorm veel zin om samen deze Vastelaovend voorop te gaan!

Maar Diede, Tess en Saar kunnen het niet alleen. Zij hebben een super Jeugdraad langs zich staan en die willen we dan natuurlijk ook aan jullie voorstellen:

Lune Bos, Veerle Rikken, Kay Hunnekens, Sen Vlieks, Keanu Niessen, Zsofi Claessens, Jimi Smolenaars, Sten Manders, Sam Beurskens en Finn Wilms.

Samen gaan zij er een geweldige jeugdvastelaovend van maken. Hopelijk tot ziens tijdens de receptie op 19 februari, of tijdens de andere activiteiten van de Kuus oeht Kepèl!