Geen A-Kepèlla Leedjesfestijn 2020
 
AKepella 2021 300 x 300
 
Na de spetterende eerste editie van afgelopen jaar, moeten we nu helaas mededelen dat het a-Kepèlla Leedjesfestijn van zaterdag 21 november 2020 niet door zal gaan. Ondanks de steeds meer versoepelende maatregelen in strijd tegen het coronavirus is er nog steeds veel onduidelijkheid.

Hierdoor zijn wij van mening dat we de ingeslagen weg van vorig jaar, met vooral een spectaculaire avond in november waarbij we de groepen een geweldig podium bieden, niet kunnen waarborgen. Er zijn verschillende alternatieven bekeken, van een virtueel liedjesfestijn tot een podium met live-verbinding naar meerdere zalen, maar dit alles doet ons inziens teveel afbreuk aan de beleving die bij deze activiteit hoort. Dit alles heeft ons dus helaas moeten doen besluiten om het evenement te cancelen. 

Maar niet getreurd! In 2021 komen we keihard terug. Dus aan alle vastelaoves-muziekliefhebbers een oproep: schrijf zaterdag 13 november 2021 alvast in je agenda. En aan alle muzikale creatievelingen de oproep om vooral door te gaan met te schrijven, creëren en componeren van al het moois voor a-Kepèlla 2021!