Opgeven a-Kepèlla 2021
 

In 2019 hadden we een spetterende eerste editie van het a-Kepèlla Leedjesfestijn. Maar liefst 11 deelnemende groepen zorgden voor een super gezellige avond vol entertainment. Afgelopen jaar moesten we helaas de tweede editie een jaartje uitstellen, maar inmiddels staan alweer vol in de startblokken voor a-Kepèlla 2021. En daarvoor doen we een beroep op jou! 

 

akepella 2021 web 400x225

 

Heb je altijd al eens een eigen vastelaoveshit willen maken. Alleen of samen met je vrienden, collega's, familie of buurtgenoten heerlijk shinen op de bühne. Dit is je kans! En geloof ons: alleen de voorpret maakt het al meer als de moeite waard.

 

Weet je niet waar je moet beginnen, dan helpen we je graag op gang. Wij kunnen je in contact brengen met iemand die kan helpen met tekst en muziek. Ook de daaropvolgende stappen nemen wij je bij de hand. 

 

Klik hier om onze folder te bekijken.

 

En hebben we je interesse gewekt? Stuur een mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en geef je op. Uiteraard kun je via dit mailadres ook extra informatie opvragen. Wij zullen dan zsm contact met je opnemen.